Рідна земля, це місце де ми народилися, де ми вперше почули мамин голос, де зробили свої перші кроки, пізнали перші радощі та сльози.

Сьогодні наше рідне місто святкує свій день народження, тож працівники бібліотеки-філії №8, що на «Шкільному», провели краєзнавчу панораму «Місто одягнене в славу століть».

До уваги відвідувачів була представлена книжкова виставка «Моя ти земле, калинова», яка знайомила з літературою про наше славне місто та про талановитих митців краю. Відвідувачі з цікавістю гортали книги Юрія Матівоса, Володимира Боська та знайомилися з іншою краєзнавчою літературою, підібраною для виставки.

Відеокруїз «Вулиці міста розповідають» привернув увагу до визначних пам`яток нашого міста: красиві будинки різних архітектурних  стилів, історичні пам`ятки, чудові парки.

Непосидюча дітвора долучилася до вікторини «Чи знаєте ви свій край?» та мала нагоду зробити собі яскраві сувеніри у майстерні флікерів « Game-флікер».

Скільки цікавих та нових фактів про місто та відомих земляків узнали сьогодні користувачі нашої бібліотеки, скільки радості від виготовлених власноруч флікерів.