У Центральній міській бібліотеці для дітей відбулося святкування Дня Конституції України. На свято завітали вихованці дошкільного закладу «Калинка», мешканці мікрорайону та гості нашого міста.

На заході діти та дорослі занурилися в захопливу подорож історією Конституції України. Граючи, учасники дізналися про свої права, гарантовані Основним Законом та осмислили важливість своїх обов'язків як громадян.

Особливим подарунком для гостей стала лялькова вистава «Найкращий дім» виконана юними акторами КнигоТеатру, яка продемонструвала важливість права на житло. Казкові персонажі підкреслили, що для кожної людини її власний дім – є особливим і найкращим місцем на землі. Це послання особливо зворушило серця тих гостей бібліотеки, які тимчасово перебувають в нашому місті – жителів з Херсону, Нікополя, Харкова – та прагнуть швидшого повернення до рідних домівок.

А ще відбулися цікаві вікторини, жарти та фотосесія. Всі учасники свята залишились з багатою порцією позитивних емоцій та корисних знань. А світлини будуть гарним спомином про цей особливий день.