А ви знаєте скільки планет в Сонячній системі? А чули про книжкову планету? Саме на орбіту книжкової планети здійснили подорож користувачі бібліотеки-філії №1. Діти відвідали станції: «Казкова», «Містична», «Загадкова» та «Спортивна».

Юні та маленькі читачі залюбки розгадували загадки, грали в рухливі ігри, згадували улюблені казки. Малечі найбільше сподобалося «гостювати» на станціях «Казкова» та «Загадкова». І це не дивно. Адже у нашій бібліотеці є чудові дитячі книги; маски героїв казок, в яких малюки залюбки фотографувалася; ігри… Школярі старшого віку знайшли цікаві книги та розваги на станціях «Містична» та «Спортивна».

Кожна зупинка була захопливою та інформативною, а «Містична» навіть дещо моторошною)). Бібліотекар  попередила дітлахів про те, що потрібно бути обережними, адже поруч може з’явитися хто завгодно. Наприклад підозрілий чоловік із книги Тані Стус «Таємна змова» чи підлітки, які люблять екскурсії нічним підземеллям (з видання Олени Рижко «Знає тільки Мару»). А ще потрібно було бути уважними, бо в будь-кого зі школярів могли зникнути речі як жовта піжама в хлопчика (з книги Олесі Мамчич «Хто з’їв мою піжаму?»).

Цікаво? Тоді приходьте до нас, приводьте друзів! Будемо разом гратися та знайомитися з цікавими дитячими виданнями!