«Читай-компанія мандрує регіоном» під таким гаслом відбулася акція в бібліотеці-філії №21 м. Кропивницького. Для усіх бажаючих були проведені ознайомчі екскурсії по бібліотеці, під час яких гості мали нагоду ознайомитися з її можливостями, фондами та послугами, які надаються із залученням новітніх технологій. Також проводився безкоштовний запис читачів до бібліотеки.

Для жителів мікрорайону відбулась вулична акція «Бібліотек@ – твоє вікно у світ», де бібліотечні працівники вітали перехожих, розповідали про своє свято та знайомили з новою літературою. Активні читайлики долучились до літературної вікторини "Бібліотечний ерудит" та взяли участь у квесті «Джуді Муді віщує майбутнє». Бібліотекар читальної зали ознайомила присутніх з книжковою виставкою «Читай. Твори. Грай!». Розповіла про книжкову «лікарню» та показала як правильно «лікувати» пошкоджені книжечки.

Тож цього дня тут ніхто не нудьгував. Свято пройшло цікаво та креативно. Ми завжди чекаємо своїх читачів, двері бібліотеки завжди гостинно відчинені для всіх бажаючих.