Напередодні професійного свята Центральна міська бібліотека для дітей запросила  своїх читачів, всіх кропивничан та гостей міста на День відкритих дверей «Бібліотека – світ твоїх можливостей!»

Протягом дня відбулися різноманітні активності, які дозволили відвідувачам поринути у атмосферу книгозбірні.

Екскурсія «Родиною до бібліотеки» знайомила відвідувачів з 72-річною історією закладу, його колекціями, особливостями роботи та об’єднаннями за інтересами.

КнигоТеатр провів відкрите засідання, де актори показали майстер-клас «Вчимося бути лялькарями» для всіх охочих спробувати себе в ролі акторів. Для найменших працював ігродром «Стежками премудрих казок». Тож поки батьки брали участь в інших заходах, діти весело, і з користю провели час.

Серед безлічі активностей особливо вирізнялася книжкова виставка «Read in ENGLISH». Вона презентувала англійські книги, які стали в нагоді дітям, зацікавленим вивченням іноземних мов.

Інші заходи Дня були не менш  цікавими. Діти та дорослі активно долучилися до бліцопитування «Улюблені книги моєї родини» та благодійної акції «Подаруй дитині книгу».

Особливим акцентом Дня відкритих дверей стала вдячність бібліотеки своїм партнерам. Саме завдяки їхній підтримці та співпраці ми робимо бібліотеку відкритою, сучасною і цікавою для кожного, незалежно від віку чи інтересів.

Цей день став яскравим свідченням того, що бібліотека — це справжній центр культури та освіти, де кожен може знайти щось особливе для себе.