На черговому засіданні клубу "Струни душі", 28 вересня, у бібліотеці-філії №6 імені Леоніда Куценка відбулися поетичні рефлексії "Маю що сказати" та година мужності "Слава незламним захисникам". Члени та гості клубу зібралися, щоб поділитися своїми думками, почуттями та творчістю на теми, що торкаються глибоких емоцій та важливості мужності у наші дні.

Захід складався з двох частин. У першій частині поетичні рефлексії "Маю що сказати" учасники мали можливість висловити свої думки про сучасність, роздуми про життя, любов, природу та інші важливі аспекти. На заході учасники представили свої власні вірші, що відображали глибоку самоідентифікацію та бажання поділитися досвідом.

Друга частина під назвою година мужності "Слава незламним захисникам" була присвячена темі патріотизму. Прозвучала поезія, присвячена захисникам України, які щоденно проявляють мужність та відвагу в захисті рідної землі. Присутні зворушливо вшанували пам’ять загиблих та висловили повагу тим, хто нині боронить країну. Кожен учасник залишився з натхненням і розумінням, що поезія є потужним інструментом вираження почуттів та думок, особливо в непрості часи.