Сьогодні Центральна міська бібліотека для дітей влаштувала справжнє свято для всіх поціновувачів книг та читання – галерею книжок «Топовий письменник бібліотеки». На особливу подію завітали діти, батьки та всі, хто любить читати.

В цьому році на «п’єдестал» найкращих потрапили улюблені українські письменники, книги яких давно завоювали серця читачів: Всеволод Нестайко, Олена Рижко, Галина Вдовиченко, Сашко Дерманський, Сергій Гридін. Кожен автор подарував дітям не лише захоплюючі історії, але й цінні уроки. Діти із задоволенням ділилися враженнями від прочитаних книг, які стали частиною їхнього життя.

Ще одна приємна несподіванка чекала відвідувачів  – 150 нових, сучасних видань на будь-який смак і вподобання. Тут і вічна класика, і закручені детективи, і зворушливі романи про кохання, і карколомні пригоди, фантастика та цілий світ казкових історій. «Крутезний подарунок» викликав жваву реакцію та захоплення у читачів. Кожен знайшов для себе щось особливе.

Впевнені, що ці нові видання знайдуть своїх читачів і, можливо, потраплять на почесні місця галереї «Топовий письменник бібліотеки» у наступному році.