У бібліотеці-філії №5 відбувся День нової книги, під час якого відвідувачі мали змогу ознайомитись з виставкою нових надходжень «Новинки літератури». Загальну увагу привернув роман чеського письменника Карела Шульца «Камінь і біль», збірка оповідань і повістей Олександра Жовни «Її тіло пахло зимовими яблуками», книга краєзнавця С. Шевченка «Старі стіни: Єлисаветградська громадська жіноча гімназія (1860-1920)».

Тим, хто має власне хобі, стали в пригоді сучасні довідники – з квітникарства, ландшафтного дизайну, астрології, лікування за допомогою лікарських рослин, тощо.

Найменшим читачам сподобались дитячі пізнавальні казки Людмили Солодової, Олени Чепілко та інші цікаві книги. Дві дуже цікаві дитячі книжки нашої землячки Людмили Солодової одразу ж стали популярні серед юних читачів, бо це казки про наш Дендропарк! За версією авторки, там живуть казкові істоти.

Ближче ознайомитись з новими надходженнями до фонду допомогла «Картотека нових надходжень». Усі відвідувачі цього дня обрали собі нові книги для читання вдома та отримали в подарунок яскраво оформлені закладки для книг «Увага! Новинки!».

Детальніша інформація на сайті бібліотеки: http://surl.li/axmlmn