26 грудня у бібліотеці-філії №2 відбувся щорічний звіт перед читачами. Головна бібліотекарка розповіла про роботу книгозбірні, про нове на сайті бібліотеки та її сторінках у соцмережах Facebook, Instagram у 2023 році.

Бібліотека впроваджує нові послуги, актуальні у період воєнного стану, проводить активну роботу з тимчасово переміщеними особами. У 2023 році бібліотекарі  пройшли тест на національній онлайн-платформі «Дія. Цифрова освіта» на визначення рівня цифрової грамотності, а внутрішньо переміщені особи з числа молоді - навчання з мінної безпеки, та отримали сертифікати.

Після повномасштабної російської збройної агресії проти України бібліотекарі провели велику роботу з фондом бібліотеки. Очистили його від російських книг про кримінальні та силові структури. Бібліотекар розповіла про поповнення фонду 177 книгами на українській мові українських та зарубіжних письменників.

Бібліотекарі проводять масові заходи з молоддю та при бібліотеці працює юнацький клуб любителів читання «КЛюЧ».

Присутні ознайомилися з новинками літератури, які представлені на виставці-презентації «Вернісаж новинок» та періодичними виданнями 2023 року. Святкового настрою додала виставка «Новорічні обійми».