25 листопада, в день пам'яті жертв голодомору, читачі бібліотеки- філії №21 долучилися до Всеукраїнської акції «Запали свічку пам'яті».  Ця символічна акція вражає і торкається серця кожного українця, це – завжди біль та тяжкі спогади про минуле, про страшні роки голодомору, про геноцид українського народу. Про акт геноциду писали свої твори українські письменники, Голодомор став темою багатьох художніх творів. До заходу було оформлено викладку-реквієм «Голодомор - геноцид 32-33 років». Читачі мали можливість познайомитися с книжками про ці жахливі події — «Голодомор: геноцид українського народу  1932-1933. Дослідження, спогади, документи», «Пам'ять роду», «В.Бондар «Голоси із 33». Представлені також художні твори — Самчук У. «Марія», Барка В. «Жовтий князь».

Учасники заходу запалили свічки на знак виявлення скорботи за загиблими та вшанування їхньої пам'яті. Геноцид забуттю не підлягає!

Закликаємо прийняти участь в акції «Запали свічку» та запалити вогник у кожній домівці, адже живий вогонь – це символ пам'яті, це тепло та  надія!