Вже стало доброю традицією запрошувати літераторів-земляків до Центральної міської бібліотеки ім. В. Панченка. Ось і сьогодні відбулась зустріч з творчими, щирими, відкритими до спілкування письменниками та поетами літературного об’єднання «СТЕП»: Ольгою Полевіною, Тетяною Микитась, Ніною Даниленко, Галиною Суржок.

На захід завітали читачі, серед яких переважна більшість були студенти Кіровоградського медичного фахового коледжу ім. Є. Й. Мухіна. Головна тема зустрічі – презентація книги «Яблука з матусівського саду». Це видання містить спогади та статті про Віктора Погрібного, який 48 років керував обласним літоб’єднанням «Степ».

У доробку літературного об’єднання є щорічні альманахи, збірка «Смертельний соль-дієз», куди ввійшли твори, написані після 24 лютого 2022 року, збірка воєнної тематики «Рік лютневої люті», «Сороки далекого села», повість для дітей і підлітків «Таємниці старого горіха», яку степівчани написали разом з авторами із різних областей України та з-за кордону.

Присутні мали приємну нагоду познайомитись з письменниками та їх книгами. Цікава манера спілкування, розповіді зі свого життя, авторське виконання творів, добрі практичні поради для людей, що відчувають у собі сили стати на письменницьку стежину, підкорили кожного. Зустріч з письменниками була щирою, емоційною та залишила у серцях тепло і радість від знайомства.

Тож, якщо вас зацікавили книги і ви хочете їх прочитати, завітайте до бібліотеки – у нас вони є, та ще й з автографами!