У День відкритих дверей «Бібліотека – твоя територія», що відбувся з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек, працівники бібліотеки-філії №4 намагалися привернути максимум уваги мешканців мікрорайонів Новоолексіївки та Друкарні до книгозбірні.

Цього дня бібліотекарі розповсюджували серед перехожих рекламні листівки, запрошували скористатися послугами бібліотеки, ознайомитися з книжковими новинками, оформити безкоштовний абонемент тощо. Відділ абонементу презентував респект-виставку «Читач сказав: «Браво!»», яку склали книги з найвищим читацьким рейтингом. Бібліотекар читальної зали підготувала відеоекскурс «Унікальні бібліотеки світу» та запросила ознайомитися з новими періодичними виданнями.

Відвідувачі взяли активну участь у бібліотекознавчому спринті, а також охоче відповіли на питання експрес-вікторини «Пригадай або дізнайся» на знання про бібліотеку, книгу, імена українських та світових письменників і поетів.

Бібліотека продовжує і у нелегкий час не втрачати свій неповторний стиль душевної теплоти та з нетерпінням очікує на зустріч з читачами.