30 березня, в рамках «Тижня дитячого читання», у бібліотеці-філії №15 відбулася літературна мандрівка «Сторінками непрочитаних книг».

Метою заходу було ознайомити дітей з різноманітними енциклопедіями, їх видами, навчитись правильно користуватись ними, а також розвивати пізнавальний інтерес, прищеплювати бажання користуватись довідковою літературою.

Захід пройшов досить жваво та цікаво, діти познайомить з захоплюючим світом енциклопедій, словників, довідників. Мандруючи сторінками книг, учасники отримали відповіді на найрізноманітніші запитання, розвинули свою уяву та отримали нові знання.

30 березня у бібліотеці-філії №15 відбулося засідання клубу «Запитайко». в рамках Тижня дитячого читання. Бібліотекар Олена Кулик підготувала для учасників годину безпеки під назвою «Червоне світло каже «Стій»», під час якого розповіла, що правила дорожнього руху зобов’язують пішоходів позначати себе на дорозі в темну пору доби. Також, учасники та учасниці дізналися про необхідність світловідбивних елементів на пішоходах та велосипедистах. Наприкінці заходу присутні створили власноруч флікери, які можна повісити на верхній одяг, рюкзак, сумку чи навіть на руку, та дізналися, яку функцію виконують флікери.