Карпов В. Є. Секрети навколо нас. Т. 1 / Карпов В. Є., Горбенко Т. С., Карпов А. В. – Кропивницький: Видавець Лисенко В. Ф., 2018. 406 с.

Перед вами перший том збірника із трьох книг під загальною назвою «Країна знань». Завдання наших співавторів, котрі пишуть для дітей і підлітків, допомогти освоїти шкільну програму, дати їм мотивацію для читання, навчання і вибору подальшого шляху. Автори надають читачам мало відому інформацію про історію, людей, події в Україні та Кіровоградському краї з надією, що прочитавши нашу книгу, ви по-іншому почнете дивитись на центр України. Без пам’яті про минуле – немає майбутнього. Книги розраховані на широке коло читачів.

Ознайомитися з книгою можна за посиланням: https://drive.google.com/file/d/1EhRtVyKlaHGh4vq6QezdT2wrhwI6Ohl0/view?usp=sharing

Карпов В. Є. Всюдисуща сила слова. Т. 2 / Карпов В. Є., Горбенко Т. С., Карпов А. В. – Кропивницький: Видавець Лисенко В. Ф., 2018. 488 с.

Приступивши до читання другого тому книги «Всюдисуща сила слова» (збірник нашої рубрики «Країна знань»), читач зразу здогадається, що вона написана про шляхи державотворення України. І якщо фактичний матеріал книги місцями здається вам відомий, то її основний  зміст залишається актуальним. Книга ілюструє і пояснює, чому століттями спаплюжена, викривлена і переписана історія України нарешті постає у своїй правдивій інтерпретації. Вона допомагає молоді освоїти шкільну програму, виводить їх на новий рівень знань та розрахована на широке коло читачів.

Онлайн-варіант книги за посиланням: https://drive.google.com/file/d/1WhnBGjhlHHGgRDlhube2ofoQbSTYg_xI/view?usp=sharing

Карпов В. Є. Освоєння мудрості. Т. 3 / Карпов В. Є., Горбенко Т. С., Карпов А. В. – Кропивницький: Видавець Лисенко В. Ф., 2019. 502 с.

Приступивши до читання 3-го тому книги «Освоєння мудрості» (нашої рубрики «Країна знань»), читач зразу здогадається, що вона написана про українську мову та першопочаток охрещення українського народу за часів Київської Русі. В чому полягає давність та мудрість української мови і чому її в історичному плані весь час забороняли? Звідкіля взялися звичні для нас слова: віра і релігія, дух і духовність, Бог і Вищий розум. Що вони означають і чому в людині і страждання, і кохання, і біль, все йде від душі? Книга допоможе молоді освоїти шкільну програму, надасть маловідомі факти з наших тем та виводить на новий рівень знань, (написана для широкого кола читачів).

Повний текст книги за посиланням: https://drive.google.com/file/d/1J7a6Dd50FIZXfIYGdWfw0hRdh-r2csd1/view?usp=sharing