Дегустація літературних новинок Валентина Карпова «Читаємо всією родиною!» відбулася у бібліотеці-філії №10. Протягом дня ВПО та усі охочі знайомилися з творчим доробком колишнього військового лікаря, письменника, художника-аматора, громадського діяча, дослідника-архівіста, мецената, знавця історії рідного краю, Головного отамана Кіровоградського ОГО «Центральний козацький округ», генерала-полковника козацтва – Валентина Карпова.

Творчий доробок колишнього військового лікаря представлений на виставці «Книги Валентина Карпова» - великий і багатогранний. Це різнопланові книги розраховані на дорослого читача і молодь. Зокрема присутні мали можливість ознайомитися з документально-художнім виданням Валентина Карпова та Олексія Риби «Нація сталевих людей». У книзі розповідається не тільки про війну, а й про її наслідки. Автори мають свій погляд на цей організований конфлікт. Він побудований на багаторічному власному досвіді роботи з різними міжнародними інституціями та різними експертними середовищами, з документами, у тому числі з позначкою «Секретно».

Серед представлених на виставці книг є також твір Валентина Карпова та Сергія Лисенка «Довгі місяці війни». Мова йдеться про війну в Україні від 2014 і наступних 2020-х років. Колесо історії не стоїть на місці і вже сьогодні ми стаємо учасниками пам’ятних подій сучасності. Співавтори перш ніж висловити свої думки про велику війну, ознайомилися з матеріалами інших видних фахівців, зазначили та використали їх у своїй книзі.

Україна має чуйну націю, яка багато чого пережила у своїй історії. Ми переживемо й війну 2020-х років.

Запрошуємо усіх бажаючих до бібліотеки ознайомитися з творчим доробком дослідника-архівіста, знавця історії рідного краю - Валентина Карпова. Детальніший бібліографічний онлайн-огляд від Ліани Дорошенко МЦБС міста Кропивницького «Книги місцевих авторів» можна переглянути за посиланням:

http://surl.li/mlapof