До Дня людей похилого віку, у бібліотеці-філії №5 МЦБС м. Кропивницького відбулися бібліотечні посиденьки «Не роки вік визначають». Тих, хто відвідав цього дня бібліотеку, чекав огляд літератури з виставки «Що робити на пенсії?», огляд  експозиції «Біжутерія власноруч». Оскільки більшість літніх користувачів – жінки, вони із задоволенням помилувалися і високо оцінили нові вишиті картини Ольги Тимофіївої з виставки-колекції «Світ фантазій». До речі, сама пані Ольга почала вишивати на пенсії, вдосконалювала свою майстерність, і зараз її руки створюють справжні шедеври. Присутні також обговорювали нове захоплення наших читачів «Біжутерія власноруч». Пані Ольга розповіла, як легко і швидко створити ефектні прикраси своїми руками. Створення прикрас – це не тільки захоплююче хобі, це також можливість створити різноманітні аксесуари і розкрити свій творчий потенціал.

Сподобався перегляд відеофільму «Люди похилого віку крокують в ногу з часом». Фільм радить скористатися пенсійним вільним часом та навчитися чомусь новому і корисному, спробувати себе у незнайомій справі, відвідати місця, де раніше не довелось побувати.

Під час спілкування присутні зазначили, що для багатьох пенсіонерів саме бібліотека є місцем відпочинку, де можна розважитися, зустріти знайомих, знайти потрібну інформацію.