24 серпня Україна святкує одне з найзначніших свят нашого народу – День Незалежності. Цей особливий день символізує єдність, силу та патріотизм нашої нації. Напередодні святкування Центральна міська бібліотека для дітей проводила книжковий флешмоб в мережі Internet «Одна єдина в мене Україна».

Протягом тижня, на сторінці книгозбірні в Facebook, кропивничани знайомилися через фрагменти, цитати, висловлювання та особисті враження наших читачів з книгами, у центрі яких – українські міста та люди, вагомі історичні події та постаті, цінності і те, за що ми любимо нашу країну.

Окрім віртуальної частини флешбуку, проводились святкові активності і в самій бібліотеці. Уявна подорож славетними містами України дала змогу дітям дізнатися багато цікавих історичних фактів про нашу державу. Народознавча вікторина «З Україною в серці» та інтерактивні завдання сприяли поглибленню знань і розумінню патріотичних цінностей.

Користувалася популярністю і патріотична фотозона, де всі бажаючі могли зробити світлини з книгами, державними та народними символами України.

Нехай цей День Незалежності стане ще одним кроком до великої мети - досягнення ПЕРЕМОГИ, яка принесе мир і процвітання нашій рідній Україні.