Презентація нової книги Валентина Карпова та Сергія Лисенка «Довгі місяці війни» відбулася у Центральній міській бібліотеці ім. Володимира Панченка. Учасниками заходу стали читачі бібліотеки, колеги-бібліотекарі міської централізованої бібліотечної системи м. Кропивницького, місцеві літератори, творча інтелігенція.

Володимир Євгенович Карпов – добре відомий у нашому місті, області і на теренах України письменник, громадський діяч, дослідник-архівіст, меценат, знавець історії рідного краю, головний отаман Кіровоградського ОГО «Центральний козацький округ», генерал-полковник козацтва. Співавтор презентованого видання Сергій Вікторович Лисенко – громадський діяч України, підприємець, науковець, видавець.

Автори нового документально-художнього видання поділилися з учасниками заходу своїми думами про велику війну та баченням трагічних і водночас героїчних подій в Україні, що тривають з лютого 2014 року. Підтримав письменників та захопив аудиторію влучним поетичним словом відомий поет Михайло Теніченко. Голова правління Кіровоградської обласної організації Товариства «Знання» України Людмила Герасименко порадила присутнім частіше звертатися до творчості місцевих літераторів та пишатися їх здобутками. Письменники жваво спілкувалися з учасниками презентації, створивши особливу творчу атмосферу.

Бібліотекарі міських бібліотек-філій дуже вдячні авторам за подаровані примірники нового видання, які неодмінно стануть у нагоді нашим користувачам при вивченні новітньої історії України, перебігу повномасштабної війни з російською ордою, дослідженні української реальності у її різних вимірах. Запрошуємо усіх охочих до бібліотек МЦБС на зустріч з новою книгою.