Свято «Україно, я твоя дитина» зібрало активних, творчих, талановитих і просто веселих юних кропивничан та їх батьків у Центральній міській бібліотеці для дітей.

Яскравий та змістовний івент був спрямований на підтримку маленьких українців та нагадування всім про необхідність захисту дитинства у будь-яких умовах, а під час воєнного стану це стає ще більш актуальним. Війна не відміняє дитинство!

Організовані ігри, розваги чудовим способом нагадали дітям про їхні права та обов’язки, підтримали емоційно та сприяли прояву їх здібностей. Яскраво свої таланти продемонстрували під час творчого конкурсу «Моя мрія». Всі діти мріють про мирний Кропивницький, мирну Україну та прогулянки без тривог!

Руханки та інтелектуально-розважальні завдання «Торбинка-Веселинка», «Пантоміма» ще більше згуртували дітей та показали, що незважаючи на обставини, дитинство має бути світлим і радісним часом!

Важливим акцентом Дня було відзначення нагородами та подарунками найактивніших читачів, які брали участь в акціях, конкурсах та проєктах книгозбірні. Солодкі призи отримали всі учасники події.

Саме цим феєричним святом бібліотекарі привітали маленьких та юних користувачів з початком літа й канікул. А ще на святі оголосили початок «Бібліотечного літа 2024» - цілого циклу розважально-пізнавальних заходів, котрі проходитимуть у бібліотеці.

 

21-й канал. – 2024. – 13 червня. – с.6.