Серце в долонях

Романтик-time і майстер-клас провели для юних користувачів у бібліотеці №8 у мікрорайоні Шкільному. Запрошені переглянули відео презентацію «День святого Валентина: історія свята». У конкурсі «Для вас, улюблені!» бібліотекарі запропонували гостям виготовити власноруч вітальні листівки. Романтик-time продовжив святковий настрій. Ігри та конкурси «Перше побачення», «Love is…», «Комплімент», «Зрозумій мене без слів» створили атмосферу легкого флірту та жартів. Незважаючи на похмурий день за вікном, у книгозбірні вирували радість, сміх і веселощі.

Серцю властиво любити. Людина приходить на цю землю, щоб бути коханою і навчитися любити, щоб зігріти теплом своєї любові частинку нескінченного Всесвіту! Саме цьому унікальному почуттю в бібліотеці №10 було присвячене ток-шоу «Що таке любов?» Актори самодіяльного драматичного гуртка обігравали різні життєві ситуації. Присутнім пропонувалося висловити свою думку і дати поради. Цікаві конкурси додали веселого настрою юним користувачам. Усі учасники заходу пригостилися солодощами, а переможці отримали призи.

Мандри Жуль Верна

 

Познайомитися ближче з життям і творчістю письменника-фантаста запропонувала бібліотека №1 восьмикласникам школи №29. Його твори стали джерелом наснаги для вчених, винахідників, мандрівників. Майже всі фантастичні передбачення в галузі науки й техніки збулися. Читачам цікаво було відтворити літературний портрет письменника.

Ще при житті письменника його книги були видані всіма європейськими мовами. Цікаво, що привілей перекладати свої романи в Росії Жуль Верн надав українській письменниці Марку Вовчок.

 

Наше місто. – 2018. – 22 лютого. – с.4.