Мова – це той інструмент, який єднає народ в єдине ціле. Це великий скарб, який треба берегти, шанувати і розумно збагачувати.

Сьогодні у бібліотеці – філії №8, що на «Шкільному» пройшов мовний вернісаж «Рідної мови чиста криниця». Мета заходу привити любов до рідної мови, звернути увагу на те, що немає в житті нічого найдорожчого за рідне слово.

Відвідувачі могли познайомитися з літературою на книжковій виставці «Бринить – співає наша мова…», що розгорнута у читальній залі.

Працівники бібліотеки завітали до учнів четвертого класу загальноосвітнього навчального  закладу І-ІІІ ступенів №16, щоб разом цікаво та змістовно провести час.

Мовознавча мандрівка «В океані рідної мови» познайомила дітвору з цікавими фактами про мову, учні жваво та весело брали участь у вікторинах та конкурсах. Бібліотекарі намагалися викликати у школярів бажання вивчати рідну мову, милуватися її красою.

Майстер-клас «Патріотичні браслети», з атласних стрічок, допоміг  формувати в учнів почуття патріотизму, любові до свого народу та України.

Сподіваємося, що юні громадяни нашої країни будуть вболівати за рідне слово, адже воно того варте, бо це мова нашої Батьківщини!