18 квітня в обласному краєзнавчому музеї відбулася презентація фотовиставки завідувачки бібліотеки-філії 14 МЦБС м. Кропивницького Галини Суржок «Весна іде, красу несе», присвячена Дню Довкілля та Дню Землі.

Галина Суржок, життєвий девіз якої – охорона природи, завжди піклується про чистоту довкілля і навколишнього середовища і закликає інших берегти те, що зникає. То ж не випадково на виставці можна побачити фото першоцвітів, які вважаються символом весни.

Галина Суржок, не просто талановита фотохудожниця, а ще й народний майстер з малярства, дизайну одягу, художньої вишивки, плетіння з паперової лози та рукоділля в цілому. Захоплюється вирощуванням квітів, багаторазова учасниця місцевих, обласних та всеукраїнських виставок та конкурсів. Член літературного об'єднання "Степ". Засновниця артстудії "Дика м'ята" що діє при бібліотеці-філії №14.

Від початку війни і дотепер Галина волонтерить – готує випічку для нужденних, передає свої печені вироби на фронт військовим, а також в госпіталь. Експонування виставки триватиме місяць у відділі природи обласного краєзнавчого музею. Запрошуємо всіх ознайомитися із нею!