В наш час вже нікого не здивуєш іграми в бібліотеці. Серед них: складання пазлів, калейдоскопи розваг, турніри, конкурси, подорожі… Грати люблять і діти, і дорослі читачі. Ігротека бібліотеки-філії №4 «Приходь – Читай! Грай – Перемагай!» запропонує вам ігри на будь-який смак!

Сьогодні бібліотекарі запропонували користувачам взяти участь у грі-вікторині «Моя Україна – я твоя мала частина». Всі присутні залюбки грали у настільну гру «Подорожуємо Україною». Кожен учасник мав пройти всі обласні центри нашої країни, зібрати і підписати всі герби областей.

Веселою та жвавою була вікторина, під час якої ведуча задавала питання, а саме: про історію країни, її флору та фауну, визначні місця та легенди… А ви знаєте кого козаки брали у подорож, які люди найперші користувалися прозорим склом на території України, чому на Поліссі найбільше боліт, яке у нас найбільше прісноводне озеро…?  Ні?  Тоді вам до бібліотеки! Приходьте самі й з друзями, з батьками та дітьми, будемо гратися та знову і знову пізнавати надзвичайну Україну!

А ще на всіх охочих чекають ігри з екологічної тематики та для розвитку критичного мислення; про систему уявлень щодо явищ насильства і булінгу та гра антидискримінаційного спрямування. Приходьте – грайте – перемагайте!