Пізнавати світ із книгою в руках – справа надзвичайно цікава. Але особливий інтерес у читачів завжди викликають нові видання, які приваблюють новизною інформації, змістовним текстом, мають чудову поліграфію та сучасне дизайнерське оформлення.

Бібліографічні огляди, презентація книжкової  виставки, індивідуальні бесіди та поради – все це відбувалось в День інформації для різних цільових аудиторій в бібліотеці-філії №7. Головна мета дня – донести до відвідувачів бібліотеки важливість та необхідність книг та читання. Бібліотекарі розповідали, як поповнюється фонд бібліотеки новою літературою завдяки державним програмам, зустрічам з письменниками, презентаціям, дарункам читачів тощо.

Користувачів різних категорій абонементу зацікавив бібліографічний огляд літератури «Сучасна українська література», на якій  представлені найбільш яскраві, з нашої точки зору, новинки сучасної художньої літератури з усього світу: гучні бестселери, популярні книги відомих вітчизняних письменників. Їх кількість та різноманіття не може не тішити. Хочеться читати усе й відразу, навіть ті читачі, які не полюбляють самостійно шукати книжки у каталогах, обов’язково зупиняться біля добре, зі смаком оформленої виставки. Усе це – література, котра зачіпає найпотаємніші емоції, які люди часто приховують самі від себе. Це – колізії людських стосунків та анатомія душевного стану в різних життєвих ситуаціях. Це – знайомство із найбільш яскравими авторами.

Запрошуємо всіх шанувальників книги познайомитися з цікавою виставкою.