Зупинимо боулінг разом. Цю тему обговорювали в бібліотеці №14. Читачі говорили про випадки насильства в учнівському середовищі. Було проведено мозковий штурм «Що таке насильство, його прояви».

З Євгеном Гребінкою знайомилися на засіданні юнацького клубу «КЛюЧ» у бібліотеці №2. Літературний портрет «Творець українського байкарства» був присвячений 210 річниці від дня народження одного з найвідоміших українських письменників. Юнаки декламували улюблені байки, взяли участь в інтелектуальній вікторині про життя і творчість українського байкарства» був присвячений 210 річниці від дня народження одного з найвідоміших українських письменників. Юнаки декламували улюблені байки, взяли участь в інтелектуальній вікторині про життя і творчість українського письменника і байкаря. Для багатьох стало відкриттям, що Євген Гребінка – автор ліричного романсу «Очі чорнії», який прославив його на весь світ.

Безпечний інтернет. Пам’ятку про безпечну поведінку в інтернеті створили в бібліотеці №12. Роз’яснили нові поняття: боулінг, фітинг, картинг, грумінг, кіберне-безпека. Розробили кейс корисних інтернет-посилань для дітей та батьків з питань безпеки в інтернеті. Було проведено диспут «Як розпізнати інтернет-залежність», інформ-хвилинку «Ми за безпечне інтернет-селфі», надана експрес-інформація «Stop, боти!». Наймолодші користувачі переглянули мультфільм «Казка про золоті правила безпечного інтернету».

 

Наше місто. – 2022. – 17 лютого. – с.4.