Зворушливі любовні історії запропонувала своїм відвідувачам центральна міська бібліотека для дітей. Книжкова виставка-інсталяція «Ще раз про кохання» знайомила читачів з творами різних літературних епох – від класики до сучасності. Кожен за своїми вподобаннями знайшов тут життєву історію про кохання – з емоційними переживаннями, надіями та сподіваннями або солодким хепі-ендом. Були і подарунки – книги. Найменший дарувальник Макар приніс до бібліотеки книгу свого улюбленого письменника Всеволода Нестайка.

Симпатії улюбленим книгам висловили читачі бібліотеки №16. Бібліотекарі оформили виставку книг, яким користувачі освідчилися в коханні. Серед улюблених авторів – сучасні українські письменники та класики світової літератури.

Вояж країною вічних туманів. Британські замітки зібрали учасників клубу мандрівників «Вояж» при бібліотеці №4. «Вояжівці» ознайомилися з історичним минулим, культурою, освітою, традиціями та звичаями Великої Британії. Мандрівники з цікавістю переглянули відеопрезентацію «Цікава Британія», дали відповіді на питання бліц-турніру «Що я знаю про Англію» та взяли участь у грі «Назви автора твору». Подорож до Британії подарувала приємні хвилини спілкування та гарний настрій усім учасникам заходу.

(Оксана Пушкаш)

 

Наше місто. – 2022. – 24 лютого. – с.4.