Безпечні канікули

Екологічна година «Надзвичайні ситуації природного походження» відбулася в бібліотеці №18. Учасники заходу ознайомилися з правилами безпечної поведінки у випадках: «Якщо НС почалася раптово, а ви вдома», «Якщо НС почалася раптово, а ви на вулиці». Розпочалася пора відпусток і канікул, діти часто залишаються одні, тож ця інформація актуальна саме зараз.

(Віра Резніченко)

Дитинства яскраву мить влаштували в бібліотеці №14. Діти змагалися в різноманітних конкурсах. Відгадували загадки, розв’язували інтелектуальні задачі, складали пазли, розшифровували таємниці лабіринту, демонстрували спритність у вправах із м’ячем.

Майбутнє планети в наших руках. Гру-конкурс на таку тему провели в бібліотеці №2. Юнаки та дівчата мали можливість переглянути відео, здійснити подорож у світ природи, переглянути викладку літератури «Знати. Любити. Берегти» та взяти участь у грі-вікторині. Ігрова програма складалася з конкурсів «Ерудит», «Упізнай мене», «Аукціон», «Хто більше?», конкурсу «Анаграми» та конкурсу «Прислів’я і приказки про тварин». Всі добре попрацювали. Хочеться вірити, що ті знання, які учасники отримали, не забудуться ніколи.

Безпечні канікули. Щоб канікули були веселими й корисними, центральна бібліотека для дітей нагадала вихованцям дитячого закладу відпочинку «Дивосвіт» школи №35 про безпечну поведінку. В дитячій поліцейській академії в ході рольових ігор та ситуативних вправ правила запам’ятовуються легко й швидко.

 

Наше місто. – 2018. – 21 червня. – с.4.