Якби зібрать красунь усіх віків

Зі святом весни, краси й любові вітали жінок селища Гірничого в бібліотеці №15. Концертну програму підготували учні музичної школи №4 та вихованці дитсадка «Кристалик». Під чарівні звуки веснянок, поетичними рядками та першими весняними квітами діти вітали своїх мам та бабусь. Працівники книгозбірні підготували виставку-галерею «Якби зібрать красунь усіх віків…» та презентували виставку декоративно-ужиткового мистецтва «Весна пробуджує життя».

(Катерина Натальченко)

З теплом і любов’ю завітали працівники бібліотеки №17 до центру матері й дитини на селищі Новому. Прийшли подарувати гарний настрій жінкам, які перебувають там із дітьми. Бібліотекарі принесли молодим мамам книги та пригостили святковим тортом.

(Катерина Салтан)

 

Виставку робіт з рукоділля проведено бібліотекою №7 та Масляниківським будинком культури. Були представлені роботи учасниць клубу «Горлиця» та майстринь мікрорайонів Арнаутове, Масляниківка та Никонорівка. Демонструвалися чудові роботи з бісеру, вишивки, виготовлені власноруч ляльки та ще багато всіляких виробів. Виставка проведена за активної підтримки депутата міськради Вадима Дриги.

А ще в книгозбірні провели акцію «Книга і троянда». Бібліотекарі запрошували жінок завітати до бібліотеки і стати її користувачами. Кожній жінці подарували книгу й троянду.

«Хай у серці весна розквітає». Святкове шоу для жінок – членів клубу «Мальва» влаштували в бібліотеці №8. Книжкову виставку «Жінки у дзеркалі історії» презентувала бібліотекарка Тетяна Сизранова. Гості дізналися про визначних жінок світу та їхні незвичайні долі. Порадував жінок своїм виступом місцевий бард-аматор. Гарний настрій підтримали оригінальні привітання з «Дерева побажань». Пісні про маму, кохання, весну супроводжували чаювання та спілкування жінок.

Енциклопедичними грінками пригощали читачів у бібліотеці №19. Тут влаштували зустріч із книгами-«всезнайками». Діти дізналися про різновиди довідкових видань, навчилися користуватися алфавітним та предметним покажчиками, змістом для швидкого пошуку інформації. У конкурсах, іграх та вікторинах «випікали» енциклопедичні грінки, працювали з різними енциклопедіями. Фізкультхвилинка для розуму та казкова котовасія додали настрою та сміху.

(Валентина Калашникова)

 

Наше місто. – 2016. – 17 березня. – с.4.