«Маленькі українці»

 

Під такою назвою 15 березня  пройшов патріотичний квест «Маленькі українці» у бібліотеці №18. Розпочався він з екскурсії по бібліотеці. 16 учасникам, а ними стали учні 3-В класу ліцею «Сокіл» (учитель – В’юник Лариса Анатоліївна), бібліотекарі розповіли правила проведення квесту і вручили карти з завданнями.

Шукачів пригод чекав лабіринт по бібліотеці з 7 станцій – «Історичної», «Географічної», «Туристичної», «Патріотичної», «Наша мова – солов’їна», «Народознавчої» і остання – «Забавлянки бабусі Мар’янки».

Коли усі завдання були виконані, кожна команда отримала конверт з зашифрованим текстом. Прочитавши за допомогою шифру вірші Т. Шевченка, необхідно було віднайти потрібну книгу, яка містила записку «Ви – переможці!».

Перемогла команда жовто-блакитних Вадима Літвінова. Приз переможцям – книги про історію нашого міста, а подарунки усім учасникам – обереги «Домовичок».

Усі команди отримали грамоти за винахідливість, кращу командну гру та жагу до пригод. Фотосесією з частуванням «патріотичним» тортом закінчився цей пізнавальний, динамічний, креативний захід.

Завідуча філією

Віра Резніченко

 

Первая городская газета. – 2016. – 24 марта. – с.19.