Відвідувачі бібліотеки-філії №2 м. Кропивницького, учні ЦВПУ ім. Федоровського, взяли участь у майстерні з виготовлення флікерів. Захід пройшов в межах проєкту “Громадський хаб “Амбасадори безпеки”.Бібліотекарі пояснили прості правила безпеки дорожнього руху та важливість їх дотримання, розповідали про силу видимості та навчали присутніх створювати власний флікер-оберіг.Учні виготовляли флікери (світло відбивні брелоки на одяг та рюкзаки)  на осінню тематику - у формі клинових та дубових листочків, сов та парасольок. Кожен присутній обирав собі брелок за бажанням.

Запрошуємо всіх бажаючих долучитися до виготовлення флікерів і бути помітними в темряві!

Захід «Флікер-оберіг для учнів профтехучилища» проводився бібліотекою-філією №2  та відбувався в рамках проєкту “Громадський хаб "Амбасадори безпеки”, що втілюється ГО Агенція сталого розвитку "Хмарочос" за підтримки Канадсько-українського проєкту розвитку поліції (CUPDP) коштом уряду Канади через Міністерство закордонних справ Канади.

Facebook:

https://www.facebook.com/biblioteka.tobilevicha/posts/pfbid035JbpdMVvyH2Wy8qWPYLQkVkVPkTkyzArtGA15cuEpVc3x7jjpszXtCNwpbGwULxCl