21 червня у Центральній міській бібліотеці імені Володимира Панченка відбулась презентація книги — антології віршів «Поезія без укриття», в якій представлені 202 вірші 70 українських поетів, серед яких багато наших земляків.

Це - перше видання про нинішню війну, це твори цивільних і військових, професійних письменників і авторів-початківців, різних за віком, життєвим досвідом, поетичним стилем.

У цій добірці – голоси з багатьох міст, містечок, сіл нашої країни - це голос усієї України.

Збірка поезій про російсько-українську війну цікава не лише як мистецький проєкт, але і як факт історії, як хроніка протистояння.

Представила і aнтологiю, і авторів упорядниця книги та авторка ідеї — письменниця, літературознавиця, голова Кіровоградської обласної організації Національної спілки письменників України – Надія Гармазій.

Свої вірші прочитали Оксана Буянова, Надія Гармазій, Сергій Гейко, Роман Любарський, Ольга Могильда, Валентина Саєнко, Павло Чорний.

Після презентації відбулась автограф-сесія, і незабаром читачі міських бібліотек прочитають книгу «Поезія без укриття», спрямовану на Перемогу.