Запрошуємо приєднатися до зустрічі в онлайн-форматі “Діалоги на клумбі” з представницею культурної сфери селища Нового, завідувачкою бібліотекою-філією №17 МЦБС міста Кропивницького - Катерина Салтан. Умикайте трансляцію 8-го вересня о 10.00.

“Діалоги на клумбі” ставить за ціль об’єднати мешканців селища Нового в розумінні та баченні існуючих причин та результатів, які вже є у селища та можуть бути й надалі. Говоритимемо про розвиток та можливості культури в селищі. Спитаємо про можливості місцевої бібліотеки та заходи, які відбуваються, а також подумаємо про потенціал використання та залучення

“Діалоги на клумбі” відбуваються в рамках проєкту “Облаштування відкритого громадського простору “На клумбі”” реалізується за підтримки проєкту Зміцнення міжсекторальної співпраці для соціальної згуртованості (SC3)», що співфінансується Європейським Союзом та Британською Радою в Україні в партнерстві з бібліотека-філія №17 МЦБС, ГО”Агенція сталого розвитку “Хмарочос”, відділом інфраструктури Новенського старостинського округу.

Трансляція за посиланням: https://www.facebook.com/LavandoNova/