Дозвілля в бібліотеці

Дозвіллям називається час, коли ви вільні від роботи, навчання і домашніх справ. Ви можете розпоряджатись дозвіллям на свій розсуд: подорожувати, ходити на пляж, гратися, займатися спортом чи своїм хобі, читати, чи просто подрімати на дивані.

А можна зайти до бібліотеки по-сусідськи, не за книгою, а просто пограти в ігри на комп’ютері, чи подивитися улюблені мультики. Чи передивитися спортивні передачі, коли за роботою пропустив давно очікуваний бокс.

Ознайомитися з новинками періодики: «Наше місто і село», «Дім. Сад. Город», «Добрі рецепти», «Добра кухня», «Газета для жінок», віднайти давно бажаний рецепт, поспілкуватися з бібліотекарями та іншими читачами.

Тож приходьте до бібліотеки №8, що на Шкільному мікрорайоні, де завжди раді гостям!

 

Зустріч з поетом

Вже стало традицією влітку організовувати зустріч користувачів бібліотеки-філії №16 міської централізованої бібліотечної системи міста Кропивницького з місцевими поетами та письменниками. Нещодавно такий захід відбувся з поетом Станіславом Новицьким. Зустріч перетворилася на справжній діалог. Присутні не тільки познайомилися з талановитою людиною, її поглядами на минуле та сучасне, відчули його світосприйняття, а й кожен розповів про своє бачення того, що відбувається в сучасному світі й в Україні. Зокрема про свої вподобання і розуміння художнього твору. Згадали наших відомих поетів-земляків, яких, на жаль, немає вже поруч. Закінчилася зустріч на оптимістичній ноті твердої віри в нашу Перемогу і нашу державу, яка засяє яскравою зіркою в сузір’ї інших сучасних розвинених країн.

 

Наше місто. – 2023. – 3 серпня. – с.3.