Маскувальна сітка

Активісти Кущівської бібліотеки долучилися до акції плетення маскувальної сітки для фронту.

Сітку зараз плетуть 10 небайдужих жінок, а волонтери відвезуть її до наших військових. Сенс маскувальних сіток, виготовлених вручну, в тому, що їх не бачать ворожі дрони. Тому що безпілотник бачить геометрію, а ми робимо такий от хаос, маскуємо. Військові накривають техніку ними. Військові дуже цінують цю роботу. Але є ще одна лінія фронту, у кожного своя. Вона дозволяє кожному знаходити своє місце у боротьбі з ворогом. (Світлана Котлярова)

 

З Варваркою по Львову

Читачі центральної міської бібліотеки для дітей вирушили в цікавенну подорож до зимового Львова, занурившись у книги Ярини Винницької «У країні сирних коників».

Разом із головною героїнею Варваркою знайомилися з історичними пам’ятками, дізнавалися про традиції святкування Різдва. Майстерні виготовляли найсмачніших миколайчиків та сирних коників. Це так вразило дітей, що вони вирішили вдома разом з батьками приготувати ці смаколики. Колориту додали колядки та щедрівки у виконанні самих учасників.

Успішна, ефективна і впевнена

Про те, як цього досягти, говорили дівчата на засіданні клубу «Наталка» при центральній міській бібліотеці для дітей.

Цього разу юнок зацікавили історії та секрети успішних людей Уолта Діснея і Джоан Роулінг. Мотивуюче інтерв’ю переможниці «Міс Україна» Поліни Ткач надихнуло дівчат бути більш різнобічними та багато читати. Майстер-клас від Аліни «Моя карта бажань» представив багато ідей для візуалізації своїх мрій, які ляжуть в основу особистого успіху.

Дівчата представляли себе видатними особистостями та у формі гри давали інтерв’ю уявним прихильникам.

 

Наше місто. – 2023. – 2 лютого. – с.3.