Сам собі бібліотекар

Активні юні читачі, учасники реаліті гри «Сам собі бібліотекар» того дня зустрічали та обслуговували відвідувачів центральної міської бібліотеки для дітей.

Вчилися видавати книги двоє товаришів – Микита і Ян. Справа захоплююча, але й непроста. Необхідно поспілкуватися з відвідувачами, порадити щось цікаве. Або знайти конкретну книжку – а книжок у відділах так багато!

У краєзнавчій інформаційній зоні працював Олег. Він дуже любить своє місто, фотографує, цікавиться історією і сьогоденням нашого краю. Особливо цікавили його розповіді читачів-переселенців.

Марія розпитувала, які улюблені книги читачів та чи люблять вони свою бібліотеку. Спілкувалася з відвідувачами, вивчала формуляри. Так були знайдені відповіді. Бібліотекарі візьмуть їх до уваги в своїй роботі.

З фондом допомагали Костя та Богдан. Мілена проводила майстер-клас – виготовляли патріотичні книжкові закладки.

Кожен намагався виконати свою роботу на СУПЕР! І вони це зробили!

 

Чорнобривці для добра

Життя триває попри війну, незважаючи на неї. Життя гарне і цінне. І ми корисні там, де є.

Біля нашої бібліотеки №8 на мікрорайоні Шкільному квітують чорнобривці різних видів і відтінків. Люди милуються, дехто робить фото з дітьми. А ми з великим задоволенням спостерігаємо за цим. У такий нелегкий час для країни і українського народу ми можемо зробити щось приємне своїми руками. Тож посміхайтеся щиро, як можете. Смакуйте каву, як і перше, обіймайте міцно, як можете. Говоріть одне одному і собі теплі й добрі слова. Згуртованість і вдячність – наша велика сила.

(Колектив бібліотеки)

 

Наше місто. – 2022. – 11 серпня. – с.3.