Імені Панченка й Куценка

Дві бібліотеки в Кропивницькому перейменують на честь відомих літературознавців.

Центральна міська бібліотека називатиметься іменем Володимира Панченка, бібліотека №6 – Леоніда Куценка. Відповідне рішення затвердив виконком міськради Кропивницького.

 

Наше місто. – 2020. – 23 січня. – с.1.

 

Вихованці дитсадка «Калинка» завітали до центральної бібліотеки для дітей на вулиці Попова. Книгозбірня наповнилася веселим сміхом та гарними емоціями. Діти розгадували зимові загадки, співали колядки та щедрівки, знайомилися з яскравими книжечками. Подружилися з героями лялькових вистав, сфотографувалися.

Звіт перед населенням працівників бібліотеки №4 став черговим гарним приводом зібрати добрих друзів-читачів. Діяльність бібліотеки в 2019 році була спрямована на створення комфортних умов для користувачів бібліотек, атмосфери неформального спілкування, збільшення взаємної довіри. Бібліотекарі подякували присутнім за активну участь у житті книгозбірні та поділилися планами на 2020 рік. Сьогодні бібліотека залишається чи не єдиним місцем для розвитку добрих взаємин, територією творчості, спілкування та змістовного дозвілля.

(Наталія Місаєва)

Наше місто. – 2020. – 23 січня. – с.4.

Імена для бібліотек

Виконком погодив проект рішення міської ради про надання імен відомих діячів двом міським бібліотекам. Згідно із проектом рішення, Центральна міська бібліотека носитиме назву письменника та літературознавця Володимира Панченка. Також проектом рішення передбачено перейменування бібліотеки-філії №6 Міської централізованої бібліотечної системи міста у бібліотеку-філію №6 імені Леоніда Куценка.

 

21-й канал. – 2020. – 23січня. – с.1.