Розкішний мій краю, я тебе вітаю!

 

Чудову інтелектуально-розважальну програму провели до Дня міста бібліотекарі міської централізованої бібліотечної системи. «Розкішний мій краю, я тобі бажаю» - так називалася акція, організована ними на «Дворцова». Чого тільки не вигадали бібліотекарі, щоб привітати жителів міста зі святом! Великою популярністю користувалася вікторина «Літературна риболовля». Діти із задоволенням «ловили рибку» - питання вікторини. Хто правильно відповідав – отримував солодкий приз.

Навіть міський голова Андрій Райкович взяв участь у «Літературній риболовлі»!

Вигадливі працівники бібліотек запропонували різноманітні майстер-класи. Українські легенди та казки, національні символи стали популярними мотивами тату, які із задоволенням подарували жителям міста творчі бібліотекарі.

Перехожі з цікавістю роздивлялися різноманітні виставки. Одна з них розповідала про героїв міста і вулиці, названі на їхню честь. Книжкова виставка «Мала Батьківщина – велика любов» теж дуже зацікавила перехожих. Дехто знаходив свої фото та інформацію про себе у представлених на виставці книгах.

(Ірина Хоменко, Ігор Підвалихата)

 

 

Стара фотографія розповідає

Слайдова презентація на таку тему нагадала відвідувачам бібліотеки №16 місто їхньої молодості. Юні читачі поповнили свої знання про рідний край, взявши участь у краєзнавчій вікторині «Краю мій, тут я живу». Для юнацької категорії читачів проведено день вебліографії та тему рідного краю. Рекламна акція до дня відкритих дверей «Цей дивосвіт – бібліотека» створювала святковий настрій у мешканців мікрорайону. Люди радо сприймали привітання з Днем міста та запрошення відвідати бібліотеку.

(Ольга Козловська)

 

Наше місто. – 2016. – 29 вересня. – с.4.