До Дня Європи в бібліотеці-філії №2 відбувся День інформації «Все про Європу». Програма Дня була насиченою, адже включала різноманітні заходи. Користувачі бібліотеки мали нагоду ознайомитись з літературою представленою на книжковій виставці «Дерево Європи», взяти участь у вікторині «Європейські цікавинки». З експрес-інформації «Знайомтесь: країни Євросоюза» присутні дізнались про родзинки кожної представленої країни.

Члени юнацького клубу «КЛюЧ» складали літературний бібліопазл «В Європу через літературу…».

В рамках Дня інформації бібліотекарі провели бібліографічний огляд літератури «Письменники європейських країн» та вікторину «Європейські цікавинки», під час яких користувачі читальної зали здійснили подорож літературною Європою і перевірили свої знання столиць, визначних місць, історичних споруд європейських країн.

Під час заходів присутні здійснили віртуальну експрес-подорож «Парад країн Європи», взяли участь в музичному екскурсі «Історія Євробачення»: згадали українських співачок-переможниць пісенного конкурсу Руслану, Джамалу та  український фолк-хіп-хоп гурт Kalush Orchestra.

Протягом дня бібліотекарі запрошували своїх користувачів взяти участь у Всеукраїнському конкурсі до Дня Європи та Тестуванні "Кинь виклик своїм знанням про Європу".

New layer...