26 березня стартував Всеукраїнський тиждень дитячого читання «Читацька родина єднається заради вільної країни». В бібліотеці - філії №15 відкриття тижня розпочалося з дня інформації «Читай сучасне, корисне, пізнавальне». В читальному залі  був проведений прес-репортаж «Про цікаве і пізнавальне у газетах та журналах». Виставка «Допитливим чомучкам» познайомила присутніх з універсальними та галузевими енциклопедіями та довідниками, виданнями із серій «Світ навколо нас», «Я пізнаю світ».

Під час квест-знайомства «Книжкове ППО» читачі одержали інформацію про сучасних українських письменників, які пишуть для дітей художні твори. Відповідали на питання вікторини, доповнювали українські прислів’я про книгу, брали участь у майстер-класі з виготовлення книжкових закладок.

На абонементі юних користувачів зацікавила виставка літератури «Кіт Інжир запрошує», з книг якої можна знайти відповіді на будь-які питання та поринути у дивовижний, невичерпний, чарівний світ літератури яка знає Все. Виставка містить в собі книги із порадами поведінки у різних надзвичайних  ситуаціях, також тут можна знайти видання про різні цікаві історичні події, а ще книга надихає на гарні вчинки, добрі справи. Книга навчає, книга виховує людяність, повагу, милосердя, мужність і відданість, любов до ближнього, а ще – до рідного краю, Батьківщини, рідного слова. Але, насамперед, хороша художня книга вчить бути ЛЮДИНОЮ!