Комікси — це величезний всесвіт, у якого сотні мільйонів вірних шанувальників. Намальовані герої перетворюються на культових персонажів. А сама індустрія давно зробила крок за межі книжкових сторінок.

Сучасні комікси та графічні романи розповідають захоплюючі історії не лише про пригоди супергероїв, а й порушують величезну кількість актуальних питань. І це не дивно, адже малюнки не лише не відволікають від оповіді, а навпаки – роблять її ще сильнішою.

Які комікси краще почитати? Відповідь ви знайдете у нашій бібліотеці-філії №8, що на «Шкільному».  Ми створили для вас список коміксів, які вже стали окремим видом мистецтва, і рекомендуються до прочитання насамперед, аби ближче познайомитися з гік-культурою.

Пропонуємо до читання комікси, які ви зможете переглянути за допомогою QR-сканування:

  • «Мінна безпека не без Пека» та «Безпечний Пекосвіт» − це посібники у форматі коміксу, де роз’яснено дитині основні правила поведінки з вибухонебезпечними предметами. Правильні дії головних героїв у ситуаціях, пов’язаних із мінами чи вибухонебезпечними предметами, стануть взірцем для наслідування.
  • «Крута Адель» −  це комікс, над яким ви не перестанете сміятися! Добра доза чорного гумору з крапелькою ніжності – такий рецепт героїні книги.
  • «Еміль і Марго» − історія, де кумедні монстри стали вірними друзями Еміля і Марго. А з такими друзями, ну точно не будеш сумувати. Так, принц і принцеса зустрічають безліч неймовірних і надзвичайно захопливих пригод.
  • «Сіра долина» − пригоди у містичному селищі! Тут оживають казки, старі легенди, дитячі страшилки. Якщо у тебе досить сміливості й ти любиш знаходити розгадки неймовірних таємниць − ласкаво просимо до Сірої Долини!

Отож, хто любить комікси, поспішайте до нас! У кожному коміксі розгортається захоплюючий сюжет, завдяки чому діти зможуть дізнатися багато цікавого. А головне, дітям сподобається сам процес читання, бо чудові веселі малюнки нікого не залишать байдужим!