Процес дорослішання є емоційно складним як для батьків, так і для їх дітей. У психології поступове відокремлення дитини та її становлення окремою особистістю, яка згодом буде повністю забезпечувати своє життя, називається сепарацією.

Студенти @Центральноукраїнське вище професійне училище імені Миколи Федоровського доєдналися до кінопоказу документальної стрічки "Таткова донечка", який проходив у @Бібліотека-філія 2 МЦБС міста Кропивницького та організований в рамках кіноклубу Docudays UA при МЦБС міста Кропивницького.

Головна героїня та режисерка фільму Меліса Унері розповідає свою історію дорослішання та виходу з під гіперопіки власного батька. Їхні стосунки руйнуються, коли Меліса переїздить на батьківщину тата, аби почати самостійне життя. Нездатність чоловіка змиритися з тим, що його донька вирвалася на свободу, призводить до того, що вона віддаляється від батька. А він, у свою чергу, після того, як декілька років уникаввізитів до Туреччини та своєї владної матері, заради зустрічі з Мелісою їде в Стамбул.