Виставка у вигляді дерева з назвою "Дерево щастя Григорія Сковороди" відкрилася у коворкінгу "Запасний вихід" у Центральній міській бібліотеці імені Володимира Панченка.
Ідея для її оформлення взята із творів філософа. Як бачить великий український письменник Дерево Щастя людини? Що для нього ЗЕРНО щастя? А що СТОВБУР, ГІЛКИ ТА ПЛОДИ Дерева Щастя? Відкриємо трішечки цю таємницю та розповімо вам, що стовбур цього дерева Сердечна Тиша. Тобто серце, що не страждає і не мучиться є основою для Щастя, є самим тілом щастя людини.

Зерном людського щастя Григорій Сковорода вважає Вдячність, тобто саме вдячна людина за вченням філософа може бути по-справжньому щаслива.
Голосні читання шостої байки "Годинникові коліщата" Григорія Сковороди відбулися у коворкінгу "Запасний вихід" в студії літературних подорожей "Паралелі та меридіани книжкових планет". Ми обговорювали та аналізували чудову планету творчості Григорія Сковороди. Результатом зустрічі стала неординарна рецензія на прочитану байку учасниці коворкінгу Любові Васькіної. З цією рецензією ви можете ознайомитися у бібліотечному блозі "Бібліоновачок"

https://biblio-novichok.livejournal.com/49205.html