У Міжнародний день кухаря і кулінара працівники бібліотеки-філії №4 провели день бібліографії «Таємниці смачної кухні», аби користувачі мали змогу дізнатися цікавих фактів про визначних кухарів, особливості та смакові сприйняття кухонь народів світу, ознайомитися з правилами столового етикету, поділитися власними цікавими рецептами та обмінятися досвідом у приготуванні страв.

Бібліотекарі запропонували знавцям кулінарних традицій взяти участь у конкурсі «Коронна страва», переглянути кращі кулінарні сайти, на яких зібрані страви зі всього світу, відповісти на питання «Смачної вікторини», відгадати кулінарні загадки, пограти у гру «Чарівний горщик» тощо.

У читальному залі була оформлена книжково-ілюстративна виставка «Вправний кухар», що презентувала книги, пов’язані з харчуванням та приготуванням страв, та надані кулінарні поради і рецепти. Бібліотекарем читальної зали був проведений бібліографічний огляд «Страви української кухні» та перегляд кулінарних рубрик періодичних видань.

Працівники бібліотеки закликали відвідувачів навчатися кулінарній майстерності у кращих шеф-кухарів світу за допомогою Інтернет-ресурсів та не боятися експериментувати зі смаками, адже це – ключ до створення справжнього гастрономічного шедевру.