20 жовтня у бібліотеці-філії для дітей №12 відбувся День нової книги «Книжкові новини для всієї родини». Працівники бібліотеки ставили за мету не тільки інформувати про нові надходження літератури до бібліотеки, але й сприяти розвитку сімейного читання. Відвідувачі знайомилися також з подарунковими книгами читачів бібліотеки, для яких читання дарує радість і приємні миті спілкування, наснагу до пізнання нового та незвіданого.

Посіяти в душі любов до книги та читання бібліотекарі намагались, підбираючи найкращі зразки дитячої літератури. Про дитинство і дорослі досягнення яскравих особистостей, що вражають своїм талантом, цікаво було дізнатись під час огляду серій «Життя видатних дітей», «Видатні особистості».

«Дорослі» члени сім'ї знайомилися з літературними новинками, які були розміщені на столі абонементу. Бібліотека вже отримала новенькі книги фіналістів ІІІ етапу книжкової премії «Еспресо. Вибір читачів 2021»! у номінації «Література для дітей». Тому всіх відвідувачів бібліотеки запрошували долучитися до голосування. Тож кожному користувачеві знайшлась книга за його вподобанням, наші читацькі родини не тільки змістовно відпочили, а й упевнили працівників бібліотеки, що цей день став і для них Днем родинного читання.