Учасники клубу «Вояж» під час чергового засідання здійснили незабутню віртуальну  мандрівку до Нової Зеландії, яка розташована на двох великих островах, котрі нехитромудро назвали Північний і Південний, та ще приблизно на семи сотнях інших дрібних острівцях.

Нова Зеландія - країна казкова і таємнича, що може здивувати вас горами, які застелені густим «килимом» зеленої трави, своїми віковими традиціями, і, звичайно, корінним населенням.

З легкістю діставшись  країни, мандрівники спробували національні страви регіону, відвідали Окленд, познайомились з культурою маорі, побачили прекрасну «пустелю», якою славиться Нова Зеландія, побували у місті Матамата,  яке відоме туристам як «Хоббітон».

Не дивлячись на вплив часу, народ маорі зберіг свої традиції і культуру, яка змінилася і змогла інтегруватися в сучасне суспільство. В цій країні нікого не здивує вітання дотиком носів і лобів, а перед початком матчу з регбі - танець війни хака. Учасники заходу змістовно провели своє дозвілля, дізнавшись багато нового і цікавого про країну «хоббітів» - Нову Зеландію.