Щороку, 7 квітня міжнародне співтовариство відзначає Всесвітній день здоров’я. Бібліотека-філія для дітей №12 МЦБС міста Кропивницького  також долучилася і провела для користувачів  свято «Здоров’я – інвестиція в майбутнє».
Протягом дня відвідувачі  брали  участь у різноманітних заходах. Хтось цікавився літературою з книжкової викладки «Здоровим бути легко», хтось прийшов з м’ячем  чи скейтом, а  когось зацікавив  інформаційний мікс «Про здоров’я треба знати, про здоров’я треба дбати». Тому  Кейс корисних порад «Коронавірус не відступає» став у пригоді всім бажаючим.
Для відвідувачів інтернет-пункту  проведено бесіду-дискусію «Комп’ютер і здоров’я». Учасники заходу  отримали відповіді на актуальні для них питання: «Чи можна сидіти за комп’ютером цілий день?», «Як потрібно тримати осанку за комп’ютером?» та інше.
А під час відкритого мікрофону «Що тобі заважає бути здоровим?»  в інтерактивному спілкуванні юні  користувачі   обговорили   різні шкідливі звички та прийшли до висновку, що  бути здоровим – це актуально, модно і престижно.