В рамках  Проєкту  протягом місяця понад сто дітей - читачі книгозбірень  МЦБС та всі бажаючі діти  Кропивницького розповідали про своїх улюблених письменників та відмічали  їх на карті світу. Учасники працювали творчо та креативно: представляли цікаві факти з біографій авторів, фото, колажі, цитати. Знайомивши весь світ зі своїми вподобаннями, відкривали для себе нові книги і нових письменників.

Всі діти різні. Тож і смаки у кожного свої. Географічна  широта їх літературних вподобань  дуже велика, від Північної Америки до  Східної Азії. Велика різниця і вікового складу учасників Проєкту, від 8 до 18 років.

Дякуємо бібліотекарям Міської централізованої бібліотечної системи, батькам наших учасників Проєкту за сприяння в його реалізації . Без їх допомоги мітка наших наймолодших учасників на Google карті , можливо, і не замайоріла б.

Пандемія внесла свої корективи в організацію святкової презентації Мапи. Центральна міська бібліотека для дітей, дбаючи про безпеку юних мешканців міста, не змогла зібрати всіх в своїй святковій залі. Тож, в Міжнародний день дитячої книги, нагородження учасників розподілилося по бібліотеках МЦБС, які були організаторами цієї творчої співпраці.

Проєкт сприяв залученню до читання дітей міста та довів, що КНИГА  ВСІХ ЄДНАЄ!