7 квітня 2021 року в бібліотеці-філії №2 відбудеться День інформації "Мистецтво бути здоровим".

Всі охочі зможуть дізнатися як правильно дбати про своє здоров'я, отримати корисну та цікаву інформацію. Програма Дня включає різноманітні заходи: презентацію книжкової виставки-заклику «Здоров’я сьогодні і на все життя!», проведення інформаційного міксу «Про здоров’я треба знати, про здоров’я треба дбати», що складається з декількох частин: калейдоскопу корисних порад «Культура здоров’я», гри-вікторини «Я – моє здоров’я – моє життя», відео-перегляду «14 фактів про здоров’я людини та стимул до здорового способу життя».

Відбудеться знайомство з реальними історіями з багаторічної практики лікаря-ординатора у формі книги за рецептом Адама Кея «Буде боляче. Таємні щоденники лікаря-ординатора». Дізнаєтесь про будні супергероїв у білих халатах, приправлені тонким англійським гумором та щирим співпереживанням. Тож приготуйтеся до того, що буде трішки боляче, смішно, сумно та загалом більш ніж просто захопливо.

Користувачі бібліотеки зможуть взяти участь у бесіді «Вплив стресу на здоров’я», отримати корисні поради про здоровий спосіб життя в традиціях українського народу.

Для юнацтва підготовлена інтерактивна вікторина «Дивовижні факти про людину». Завершиться День інформації фотосесією з атрибутами на підтримку здорового способу життя «# Здоров’я».