У бібліотеці №5 створена  книжкова виставка-інсталяція під назвою «Теплі  історії зимовими вечорами». У ці дні кожен чекає яскравих кольорів, веселощів, приємних несподіванок, і навіть дива. Герої книг, що представлені на виставці, потрапили у незвичайні ситуації, пережили карколомні пригоди, часом дивилися в очі небезпеці, але дивом все змінилось на краще! Коли ви прочитаєте ці книги – вам захочеться пережити пригоди разом з їх героями, щоб їх талан і щаслива доля перейшли на ваше життя! Будь-хто знайде тут книгу на свій смак.

Любителі історичної тематики зацікавляться романами «Царська карлиця» (автор – данський прозаїк Пітер Фогдаль) та «Біла принцеса» відомої англійки Філіппи Грегорі.  Ті читачі, що кохаються на ліричній поезії, можуть насолодитися «Канцоньєре» Франческо Петрарки в українському перекладі  А. Перепаді.

Дітлахи навчаться робити добро, прочитавши збірку віршованих казок «Зимові історії» та книжечку Івана Андрусяка «Третій сніг». І, звичайно ж, сповнена народного гумору і містики, «Ніч перед Різдвом» Миколи Гоголя!

Чудовою прикрасою для романтичних сюжетів книг є вишиті бісером зимові картини нашої читачки Ольги Тимофєєвої. Пані Ольга завдяки читанню художніх творів має широкий кругозір і оптимістичний погляд на життя. Часто книги надихають її на створення нових шедеврів. Щиро дякуємо майстрині за співпрацю та талант!

Детальніша інформація  на сайті нашої бібліотеки:

http://biblioteka-filiya5.edukit.kr.ua/