5 січняв бібліотеці-філії №2 відбулося перше засідання юнацького клубу «КЛюЧ». Члени клубу взяли участь у грі  «Democracy Cake – Рецепт демократії». Гра розроблена норвезькою організацією «Rafto Foundation for Human Rights» і широко використовується у багатьох країнах. Пізнавальна забавка має неабияку популярність серед школярів та студентів, цікава вона й для дорослих.

Присутні створили «пиріг, або Cake англійською» демократичної держави. Спочатку зібрали інгредієнти, що притаманні державному управлінню та  національній ідентичності та демократії. Всі складові розміщувались в хронологічному порядку, який обговорювався та обґрунтовувався групою. І на кінець, коли в грі пропонувались погані інгредієнти, які заважають існуванню демократичної системи, учасники виробляли шляхи, щоб побудована ними держава вистояла перед загрозами.

Це гра, в якій немає чітких доконаних відповідей, оскільки не існує єдиного правильного способу виконання її завдань. Члени клубу вчилися будувати свою демократичну державу, працювати в команді.